Pogoji uporabe

Uporabnik se obvezuje, da bo upošteval vse posebne in splošne pogoje sistema EmergencyAssist, ki za delovanje uporablja licence, servise in informacije ostalih ponudnikov.


Licence

Sistem EmergencyAssist za delovanje uporablja servise in informacije ostalih ponudnikov. Z uporabo sistema EmergencyAssist se strinjate z uporabo licenc, informacij in storitev ostalih ponudnikov.

Za več informacij o licencah, informacijah in servisih nam pišite na info@emergencyassist.net


Omejitev odgovornosti

EmergencyAssist in ostali ponudniki storitev in informacij v nobenem primeru niso odgovorni za kakršno koli posebno, nenamerno, posredno ali posledično škodo (vključno (in brez omejitev) s škodo zaradi izgube dobička, prekinitve poslovanja, izgube poslovnih informacij, osebne poškodbe, izgube zasebnosti, nezmožnosti izpolnitve kakršnekoli obveznosti (tudi ob dobri veri ali ob primerni prizadevnosti), malomarnosti ali kakršnekoli druge gmotne ali drugačne škode), ki izvira iz ali je kakorkoli povezana z uporabo ali nezmožnostjo uporabe storitev in informacij, ter ne nosijo nobenih pravnih posledic zaradi napak pri uporabi storitev in informacij.


Piškotki

V primeru uporabe spletnih storitev sistema EmergencyAssist se uporabnik strinja z uporabo piškotkov (uprabnik bo dodatno obveščen o tem) cookies.


BETA

Sistem EmergencyAssist je trenutno v beta fazi razvoja in delovanja, zato obstaja možnost manjših napak. Določene funkcionalnosti so omejene, več o omejitvah preverite tukaj.